ОБАВЕШТЕЊЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА

  • ПДФ

Обавештавају се студенти, који у овом семестру похађају наставу, да је неопходно да што хитније ступе у контакт са предметним наставницима и сарадницима, како би искористили материјале за предавања и вежбе, али и могућност комуникације путем интернет везе. 

Омогућен је приступ сервису за учење, такозвана ГУГЛ УЧИОНИЦА, путем кога ће се наставити наставни процес и где ће директном комуникацијом са наставним особљем, као и осталим судентима, бити у могућности да активно учествују и испуне предиспитне обавезе.

Истовремено, за све студенте, који су у процесу припреме за испите, на свим нивоима студија, такође ће бити омогућен приступ материјалима, али и консултацијама са предметним наставницима.

Сви наставници и сарадници ће путем поменутог интернет сервиса за учење бити доступни студентима у сваком тренутку.

Апелујемо да се ове информације поделе међу студентима и наставницима, како би најбезболније пребродили проблеме борбе са пандемијском кризом и наставили рад. Као и увек досад, Факултет је са својим студентима, заједништвом и солидарношћу увек превладавао кризе, а из њих излазио бољи и јачи. Бићемо и бољи и јачи.