УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ

  • ПДФ
Расписан је конкурс за упис на мастер академске студије на студијским програмима Биљна производња и Сточарство, односно студијски програм докторских студија Агрономија у школској 2017/2018 години. Детаљи конкурса налазе се у секцији за преузимање докумената.

ДРУГИ УПИСНИ РОК-ОБАВЕШТЕЊЕ

  • ПДФ

У секцији за преузимање доступан је документ са прецизним информацијама у вези другог уписног рока у школску 2017-2018 годину. На факултету има још 45 расположивих места за упис студената финансираних из Буџета Републике Србије и 10 места за самофинансирајуће студенте.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ШКОЛСКУ 2017/2018

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, расписао је Конкурс за упис у прву годину акредитованих студијских програма. Текст Конкурса можете преузети у секцији за преузимање, где су прецизирани термини свих активности везаних за упис, као и услови уписа, са неопходном документацијом.

Све додатне информације могу се добити на телефон 028-88-261, или путем електронске поште слањем упита на мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs. Може се преузети и информатор о акредитованим студијским програмима и условима студирања.