ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ШКОЛСКЕ 2012/2013

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, расписао је Конкурс за упис на прву годину акредитованих студијских програма. Текст Конкурса можете преузети у секцији за преузимање, где су прецизирани термини свих активности везаних за упис, као и услови уписа, са неопходном документацијом.

Све додатне информације могу се добити на телефон 028-88-261, или путем електронске поште слањем упита на мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs. Преузмите брошуру за упис 2012.file icon pdf

СЕДНИЦА ННВ-ПУН САЗИВ

  • ПДФ

Дана 22.05.2012. године, одржаће се седница Наставно-научног већа Факултета у пуном сазиву. Седница почиње у 13 часова у просторијама Факултета у Лешку. Текст одлуке можете преузети у секцији за преузимање.

ОБАВЕШТЕЊЕ О СЕДНИЦАМА

  • ПДФ

Обавештавају се чланови Наставно-научног већа, Изборног већа, као и Савета Пољопривредног факултета Универзитета у Приштини, да ће дана 23.02.2012. године, бити одржане седнице ових органа. Почетак је у 10 часова, при чему ће седнице бити одржане редоследом, који је наведен. За девет часова предвиђене су седнице катедри, које заказују Шефови катедри, по потреби.