ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2020/21

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2020/21. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу. Као и у првом уписном року, полагање пријемног испита се НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

ПРОДУЖЕТАК РОКОВА

  • ПДФ
Обавештавамо студенте да је Наставно-научно веће, сагледавајући околности и потешкоће студената у реализацији завршних радова и експерименталних истраживања, донело одлуку да се за 60 дана продужи рок за завршетак школске године. Студентима, који до краја тог временског периода одбране завршне радове, неће бити промењен статус финансирања, односно подразумева се завршетак студија у школској 2019-20. години. 

ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВКУ АКТИВНОСТИ

  • ПДФ
Обавештавамо студенте да настављамо активности, прекинуте ванредним стањем. Истакнут је распоред испита за априлски испитни рок, који ће почети наредне недеље. Имајући у виду ситуацију, сви студенти могу да пријаве испите и на дан испита. Такође, предвиђени су термини за одржавање лабораторијских вежби и консултација. Захваљујемо се свим студентима на залагању током ванредног стања и показаним резултатима у реализацији наставних активности путем интернет платформе. Наставници и сарадници ће бити доступни на поменутим платформама и у будућем периоду, тако да ће свим студентима бити омогућена комуникација и консултације у вези савлађивања градива. 

Страна 5 од 23