ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВКУ АКТИВНОСТИ

  • ПДФ
Обавештавамо студенте да настављамо активности, прекинуте ванредним стањем. Истакнут је распоред испита за априлски испитни рок, који ће почети наредне недеље. Имајући у виду ситуацију, сви студенти могу да пријаве испите и на дан испита. Такође, предвиђени су термини за одржавање лабораторијских вежби и консултација. Захваљујемо се свим студентима на залагању током ванредног стања и показаним резултатима у реализацији наставних активности путем интернет платформе. Наставници и сарадници ће бити доступни на поменутим платформама и у будућем периоду, тако да ће свим студентима бити омогућена комуникација и консултације у вези савлађивања градива. 

КОНКУРС ЗА УПИС ШКОЛСЕ 2020/21

  • ПДФ

Обавештавамо све заинтересоване да је расписан конкурс за упис школске 2020/21. године. Сви неопходни детаљи конкурса се налазе у документу у секцији за преузимање. Имајући у виду тренутну ситуацију, пријаве за упис, заједно са неопходном скенираном документацијом, се могу слати електронским путем на званичну мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs.

Такође, пријаве ће се примати и путем телефона, или факса на број телефона +38128-88-261. Приликом доласка на полагање пријемног испита, неопходно је достављање потребне оригиналне документације. Пријемни испит ће бити организован у просторијама Факултета у Лешку, односно Лапљем Селу.


Факултет неће наплаћивати трошкове полагања пријемног испита. ЖЕЛИМО ВАМ ДОБРОДОШЛИЦУ.


 

    

ОБАВЕШТЕЊЕ- АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК

  • ПДФ
Обавештавамо студенте да се активности око испитног рока у априлу одлажу до даљњег. Сви детаљи у вези организације испитних рокова, као и лабораторисјких вежби и практичне наставе биће благовремено објављени на сајту Факултета. 

Страна 5 од 22