ОБАВЕШТЕЊЕ О ТРЕЋЕМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ
Пољопривредни факултет обавештава заинтересоване да је преостало још буџетских места на основним академским студијама у школској 2019/20 години. Сходно томе, крајем септембра месеца, биће организован и трећи уписни рок. Заинтересовани могу предати документа сваким радним даном, до 28.09.2019. године, након чега ће бити организован пријемни испит и упис кандидата. Услови конкурса налазе се у секцији за преузимање.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ МАСТЕР АКАДЕМСКИХ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ
Обавештавамо будуће студенте да Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини расписује конкурс за упис на мастер академске студије у школској 2019/20 години. Текст конкурса, који садржи све неопходне податке налази се у секцији за преузимање.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2019/2020. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу. Као и у првом уписном року, полагање пријемног испита се НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

Страна 8 од 23