ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ШКОЛСКЕ 2019/20

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, расписао је Конкурс за упис у прву годину акредитованих студијских програма. Текст Конкурса можете преузети у секцији за преузимање, где су прецизирани термини свих активности везаних за упис, као и услови уписа, са неопходном документацијом.

Све додатне информације могу се добити на телефон 028-88-261, или путем електронске поште слањем упита на мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs. Може се преузети и информатор о акредитованим студијским програмима и условима студирања.

Обавештавамо све будуће студенте да се полагање пријемног испита НЕ НАПЛАЋУЈЕ.  

Истовремено обавештавамо све будуће студенте да ће сви студенти, који стекну услов за упис, бити финансирани из БУЏЕТА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ.

ОБРАСЦИ ПРИЈАВА И ИЗВЕШТАЈА

  • ПДФ

Студентима мастер студија омогућава се преузимање Обрасца за пријаву теме завршног радаНаставницима се омогућава преузимање Обрасца за писање извештаја о оцени теме завршног рада и Обрасца за писање извештаја о урађеном завршном раду.

УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ 2018/19

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, донео је одлуку о расписивању конкурса за упис на мастер и докторске академске студије у школској 2018/2019. години, у складу са квотама за упис одређеним од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Текстове конкурса, који садрже прецизније информације о условима уписа, броју расположивих места, као и распореду активности, могу се преузети у секцији сајта намењеној студентима мастер и докторских академских студија.

Страна 9 од 23