УПИС НА МАСТЕР И ДОКТОРСКЕ СТУДИЈЕ 2018/19

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, донео је одлуку о расписивању конкурса за упис на мастер и докторске академске студије у школској 2018/2019. години, у складу са квотама за упис одређеним од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Текстове конкурса, који садрже прецизније информације о условима уписа, броју расположивих места, као и распореду активности, могу се преузети у секцији сајта намењеној студентима мастер и докторских академских студија.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2018/2019. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ШКОЛСКУ 2018/2019

  • ПДФ

Пољопривредни факултет Универзитета у Приштини, расписао је Конкурс за упис у прву годину акредитованих студијских програма. Текст Конкурса можете преузети у секцији за преузимање, где су прецизирани термини свих активности везаних за упис, као и услови уписа, са неопходном документацијом.

Све додатне информације могу се добити на телефон 028-88-261, или путем електронске поште слањем упита на мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs. Може се преузети и информатор о акредитованим студијским програмима и условима студирања. 

Страна 9 од 22