ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2021/22

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2021/22. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу. Као и у првом уписном року, полагање пријемног испита се НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

КОНКУРС ЗА УПИС ШКОЛСКЕ 2021/22

  • ПДФ

Обавештавамо све заинтересоване да је расписан конкурс за упис основних академских студија школске 2021/22. године. Сви неопходни детаљи конкурса се налазе у документу у секцији за преузимање, а остали детаљи студијских програма, као и програма полагања пријемног испита у Информатору. Пријаве за упис, заједно са неопходном скенираном документацијом, се могу слати електронским путем на званичну мејл адресу poljoprivredni.ss@pr.ac.rs.

Такође, пријаве ће се примати и путем телефона, или факса на број телефона +38128-89-264, односно +38128-88-261. Приликом доласка на полагање пријемног испита, неопходно је достављање потребне документације, уколико није достављена. Пријемни испит ће бити организован у просторијама Факултета у Лешку, односно Лапљем Селу.


Факултет неће наплаћивати трошкове полагања пријемног испита. ЖЕЛИМО ВАМ ДОБРОДОШЛИЦУ.


ОБАВЕШТЕЊЕ О ТРЕЋЕМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2020/21

  • ПДФ

Пољопривредни факултет обавештава заинтересоване да је преостало још буџетских места на основним академским студијама у школској 2020/21. години. Сходно томе, крајем септембра месеца, биће организован и трећи уписни рок. Заинтересовани могу предати документа сваким радним даном, до 29.09.2020. године, након чега ће бити организован пријемни испит и упис кандидата. Услови конкурса налазе се у секцији за преузимање.


Страна 4 од 23