ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРОДУЖЕТКУ РОКА ЗА ПРЕДАЈУ ДОКУМЕНАТА

  • ПДФ

Обавештавају се кандидати за полагање пријемног испита за упис на основне академске студије на Пољопривредном факултету, да је рок за пријаву продужен до 30.06.2022.

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ У ШКОЛСКУ 2022/2023

  • ПДФ

Обавештавамо будуће студенте да је расписан конкурс за упис основних академских студија школске 2022/2023 године. Факултет је поново акредитовао све студијске програме, уз одређене иновације. Комисија за акредитацију Републике Србије позитивно је оценила све студијске програме и прихватила студијске програме, између осталих и данас веома популаран модул ЗАШТИТА БИЉА. Позивамо све заинтересоване студенте да се пријаве за јунски уписни рок. За све студенте обезбеђено је бесплатно школовање и смештај у студентском дому. Детаље конкурса можете преузети у секцији за преузимање докумената. Такође, можете се информисати о студијским програмима и предметима преузимањем брошуре за упис у школској 2022/2023 години.

Све додатне информације могу се добити телефоном, позивом на бројеве 028-89-264 и 028-88-261, односно путем електронске поште, слањем упита на мејл адресу poljoprivredni.ss@pr.ac.rs..

Факултет неће наплаћивати трошкове полагања пријемног испита.

Желимо добродошлицу свим будућим бруцошима.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ТРЕЋЕМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2021/22

  • ПДФ

Пољопривредни факултет обавештава заинтересоване да је преостало још буџетских места на основним академским студијама у школској 2021/22. години. Сходно томе, крајем септембра месеца, биће организован и трећи уписни рок. Заинтересовани могу предати документа сваким радним даном, до 28.09.2020. године, након чега ће бити организован пријемни испит и упис кандидата. Услови конкурса налазе се у секцији за преузимање.

Страна 3 од 23