ОБАВЕШТЕЊЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА

  • ПДФ

Обавештавају се студенти, који у овом семестру похађају наставу, да је неопходно да што хитније ступе у контакт са предметним наставницима и сарадницима, како би искористили материјале за предавања и вежбе, али и могућност комуникације путем интернет везе. 

Омогућен је приступ сервису за учење, такозвана ГУГЛ УЧИОНИЦА, путем кога ће се наставити наставни процес и где ће директном комуникацијом са наставним особљем, као и осталим судентима, бити у могућности да активно учествују и испуне предиспитне обавезе.

Истовремено, за све студенте, који су у процесу припреме за испите, на свим нивоима студија, такође ће бити омогућен приступ материјалима, али и консултацијама са предметним наставницима.

Сви наставници и сарадници ће путем поменутог интернет сервиса за учење бити доступни студентима у сваком тренутку.

Апелујемо да се ове информације поделе међу студентима и наставницима, како би најбезболније пребродили проблеме борбе са пандемијском кризом и наставили рад. Као и увек досад, Факултет је са својим студентима, заједништвом и солидарношћу увек превладавао кризе, а из њих излазио бољи и јачи. Бићемо и бољи и јачи.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВИ

  • ПДФ

Обавештавају се студенти свих нивоа студија, да ће им наставници и сарадници бити на располагању у комуникацији путем електронске поште.. Неопходно је да се у најкраћем року обратите својим наставницима електронском поштом, како би се наставиле наставне активности, а у складу са условима, које диктира тренутна ситуација. Адресе електронске поште наставног особља доступне су на сајту у секцији наставници. 

О свим даљим корацима и евентуалним новим елементима онлине наставе, благовремено ће бити доступна информација на сајту Факултета.  

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРЕКИДУ НАСТАВЕ

  • ПДФ

У циљу превенције инфекције новим корона вирусом SARS-CoV-2 Пољопривредни факултет неће изводити предавања, вежбе и испите на основним академским, мастер академским и докторским академским студијама у временском периоду од понедељка, 16.03.2020.године, до петка, 27.03.2020. године. Све напред наведене активности из поменутог периода обавиће се по накнадно утврђеном распореду.
Факултет ће са поновним извођењем предавања, вежби и испита почети у понедељак, 30.03.2020.године.
У напред наведеном периоду управа Факултета и  ненаставно особље ће редовно обављати своје радне обавезе.

Страна 7 од 23