КОНКУРС ЗА УПИС ШКОЛСЕ 2020/21

  • ПДФ

Обавештавамо све заинтересоване да је расписан конкурс за упис школске 2020/21. године. Сви неопходни детаљи конкурса се налазе у документу у секцији за преузимање. Имајући у виду тренутну ситуацију, пријаве за упис, заједно са неопходном скенираном документацијом, се могу слати електронским путем на званичну мејл адресу poljoprivredni@pr.ac.rs.

Такође, пријаве ће се примати и путем телефона, или факса на број телефона +38128-88-261. Приликом доласка на полагање пријемног испита, неопходно је достављање потребне оригиналне документације. Пријемни испит ће бити организован у просторијама Факултета у Лешку, односно Лапљем Селу.


Факултет неће наплаћивати трошкове полагања пријемног испита. ЖЕЛИМО ВАМ ДОБРОДОШЛИЦУ.


 

    

ОБАВЕШТЕЊЕ- АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК

  • ПДФ
Обавештавамо студенте да се активности око испитног рока у априлу одлажу до даљњег. Сви детаљи у вези организације испитних рокова, као и лабораторисјких вежби и практичне наставе биће благовремено објављени на сајту Факултета. 

ОБАВЕШТЕЊЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА

  • ПДФ
Google учионица је доступна свим нашим студентима и наставницима/сарадницима. Поред тога омогућени су и остали Google сервиси:
Алати за комуникацију (Gmail, Hangouts, Calendar, Google+, Disk Drive, Doc),
Складиштење података ( Drive)
Алати за сарадњу  (Docs, Sheets, Forms, Slides, Sites)
Google учионице пружају професорима могућности постављања материјала у дигиталној учионици, рад са тим материјалом, додељивање улоге студентима и како одређену учионицу доделити одређеном студенту.
Предметни професор креира онолики број учионица колико предаје предмета, свака учионица има свој КОД, који професор доставља студентима како би они могли приступити учионици. Професор поставља материјале унутар учионице, путем chat-а комуницира са ученицима, врши оцењивање и пружа повратне информације студентима.
Студенти могу на страници Задаци пратити постављене задатке и почети рад једним кликом. Google учионици се приступа са одговарајућим приступним подацима, односно имејлом. Свака учионица у свом називу садржи назив предмета и префикс Лешак.
Приступ Google учионици врши се преко линка:
https://classroom.google.com

Google учионица је доступна свим нашим студентима и наставницима/сарадницима. Поред тога омогућени су и остали Google сервиси:

  • Алати за комуникацију (Gmail, Hangouts, Calendar, Google+, Disk Drive, Doc),
  • Похрањивање података ( Drive)
  • Алати за сарадњу  (Docs, Sheets, Forms, Slides, Sites)

Google учионице пружају професорима могућности постављања материјала у дигиталној учионици, рад са тим материјалом, додјељивање улоге студентима и како одређену учионицу додјелити одређеном студенту.

Предметни професор креира онолики број учионица колико предаје предмета, свака учионица има свој КОД, који професор доставља студентима како би они могли приступити учионици. Професор поставља материјала унутар учионице, путем chat-а комуницира са ученицима, те врши оцjењивања и пружања повратних информација ученицима.

Студенти могу на страници Задаци пратити надолазеће задатке и почети радити једним кликом. Професори могу брзо видјети ко је завршио задатак, а ко није те директно, у стварном времену навести повратне информације и оцјене у Google учионици.

Страна 6 од 23