ОБАВЕШТЕЊЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА

  • ПДФ
Google учионица је доступна свим нашим студентима и наставницима/сарадницима. Поред тога омогућени су и остали Google сервиси:
Алати за комуникацију (Gmail, Hangouts, Calendar, Google+, Disk Drive, Doc),
Складиштење података ( Drive)
Алати за сарадњу  (Docs, Sheets, Forms, Slides, Sites)
Google учионице пружају професорима могућности постављања материјала у дигиталној учионици, рад са тим материјалом, додељивање улоге студентима и како одређену учионицу доделити одређеном студенту.
Предметни професор креира онолики број учионица колико предаје предмета, свака учионица има свој КОД, који професор доставља студентима како би они могли приступити учионици. Професор поставља материјале унутар учионице, путем chat-а комуницира са ученицима, врши оцењивање и пружа повратне информације студентима.
Студенти могу на страници Задаци пратити постављене задатке и почети рад једним кликом. Google учионици се приступа са одговарајућим приступним подацима, односно имејлом. Свака учионица у свом називу садржи назив предмета и префикс Лешак.
Приступ Google учионици врши се преко линка:
https://classroom.google.com

Google учионица је доступна свим нашим студентима и наставницима/сарадницима. Поред тога омогућени су и остали Google сервиси:

  • Алати за комуникацију (Gmail, Hangouts, Calendar, Google+, Disk Drive, Doc),
  • Похрањивање података ( Drive)
  • Алати за сарадњу  (Docs, Sheets, Forms, Slides, Sites)

Google учионице пружају професорима могућности постављања материјала у дигиталној учионици, рад са тим материјалом, додјељивање улоге студентима и како одређену учионицу додјелити одређеном студенту.

Предметни професор креира онолики број учионица колико предаје предмета, свака учионица има свој КОД, који професор доставља студентима како би они могли приступити учионици. Професор поставља материјала унутар учионице, путем chat-а комуницира са ученицима, те врши оцjењивања и пружања повратних информација ученицима.

Студенти могу на страници Задаци пратити надолазеће задатке и почети радити једним кликом. Професори могу брзо видјети ко је завршио задатак, а ко није те директно, у стварном времену навести повратне информације и оцјене у Google учионици.

ОБАВЕШТЕЊЕ-ОНЛАЈН НАСТАВА

  • ПДФ

Обавештавају се студенти, који у овом семестру похађају наставу, да је неопходно да што хитније ступе у контакт са предметним наставницима и сарадницима, како би искористили материјале за предавања и вежбе, али и могућност комуникације путем интернет везе. 

Омогућен је приступ сервису за учење, такозвана ГУГЛ УЧИОНИЦА, путем кога ће се наставити наставни процес и где ће директном комуникацијом са наставним особљем, као и осталим судентима, бити у могућности да активно учествују и испуне предиспитне обавезе.

Истовремено, за све студенте, који су у процесу припреме за испите, на свим нивоима студија, такође ће бити омогућен приступ материјалима, али и консултацијама са предметним наставницима.

Сви наставници и сарадници ће путем поменутог интернет сервиса за учење бити доступни студентима у сваком тренутку.

Апелујемо да се ове информације поделе међу студентима и наставницима, како би најбезболније пребродили проблеме борбе са пандемијском кризом и наставили рад. Као и увек досад, Факултет је са својим студентима, заједништвом и солидарношћу увек превладавао кризе, а из њих излазио бољи и јачи. Бићемо и бољи и јачи.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О НАСТАВИ

  • ПДФ

Обавештавају се студенти свих нивоа студија, да ће им наставници и сарадници бити на располагању у комуникацији путем електронске поште.. Неопходно је да се у најкраћем року обратите својим наставницима електронском поштом, како би се наставиле наставне активности, а у складу са условима, које диктира тренутна ситуација. Адресе електронске поште наставног особља доступне су на сајту у секцији наставници. 

О свим даљим корацима и евентуалним новим елементима онлине наставе, благовремено ће бити доступна информација на сајту Факултета.  

Страна 6 од 22