КОНКУРС ЗА УПИС ШКОЛСКЕ 2023/24 ГОДИНЕ

  • ПДФ

Обавештавамо будуће студенте да је расписан конкурс за упис основних академских студија школске 2023/2024 године. Факултет је реакредитовао све студијске програме, уз одређене иновације. Комисија за акредитацију Републике Србије позитивно је оценила све студијске програме и прихватила студијске програме, између осталих и данас веома популаран модул ЗАШТИТА БИЉА. Позивамо све заинтересоване студенте да се пријаве за јунски уписни рок. За све студенте обезбеђено је бесплатно школовање и смештај у студентском дому. Детаље конкурса можете преузети у секцији за преузимање докумената. Такође, можете се информисати о студијским програмима и предметима преузимањем брошуре за упис у школској 2023/2024 години.

Све додатне информације могу се добити телефоном, позивом на бројеве 028-89-264 и 028-88-261, односно путем електронске поште, слањем упита на мејл адресу poljoprivredni.ss@pr.ac.rs..

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИЈАВИ ИСПИТА

  • ПДФ

Обавештавају се студенти, да је одобрена пријава испита за јануарско-фебруарски рок, за школску 2022/23 годину, и након истека рока за пријаву, као и на дан испита. Имајући у виду тренутне околности, Факултет је донео овакву одлуку. Пожељно је да студенти пријаве испите путем службене адресе: poljoprivredni.ss@pr.ac.rs. 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДРУГОМ УПИСНОМ РОКУ ШКОЛСКЕ 2022/23

  • ПДФ

Обавештавамо заинтересоване да Пољопривредни факултет организује други уписни рок за постојећа слободна места за упис у прву годину академских студија школске 2022/23. године, на студијским програмима Сточарство и Биљна производња (Заштита биља, Ратарство, Воћарство и виноградарство). У секцији за преузимање можете преузети документ са прецизним подацима о конкурсу. Као и у првом уписном року, полагање пријемног испита се НЕ НАПЛАЋУЈЕ.

Страна 2 од 23